Kommunikologcenter | Yoga
361
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-361,page-child,parent-pageid-202,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Yoga – Light insight

~För kropp, själ och tanke~

”Yoga med Märta” är en modern form av yoga (GlobalYoga) gjord för att passa alla. Yogan grundar sig i Hathayogan – en fysiskt dynamisk yoga med mjuka rörelsemönster.

 

Vi går igenom teknik för att lära oss fysiska positioner och rörelser (asanas) samt fördjupa dem, vi utforskar vårt sinne och ökar vår medvetenhet för att uppleva lugn och motverka stress. Allt i samklang med vårt andetag (pranayama) som är grunden i yogan och som får oss förankrade med vår närvaro i nuet. ”

 

Alla är välkomna. Hjärtligt välkommen till dig som är ny på yoga och kanske inte vågat prova på förrut. Innehållet anpassas till gruppens deltagare och nivå.

 

DAG och TID Måndagar kl 18.00-19.15

START 20 augusti. Drop-in tider finns.

 

BOKA din plats genom att maila: contact@lightinsight.se och antingen swisha in din betalning på 0723-22 96 97 eller gör en överföring till 3271 21 95051 (Nordea). Din plats bokas när betalning inkommit. Du får bekräftelse via mail.

 

PRIS

Termin 2750 kr

Dropin 230 kr

 

Hjärtligt välkommen

Läs mer om Märta

 

 

Sjöstadens Yoga

Välkommen till oss på Sjöstadens Yoga, Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr, i Hammarby Sjöstad. Detta är ditt lilla, personliga yogaställe i Hammarby Sjöstad. Vi har yogaklasser och workshops i fina lokaler med härlig utsikt.

Hit kommer du som du är, van eller ovan. Vi erbjuder klasser som går att anpassa efter din förmåga. Du är aldrig för stel för yoga, precis som du aldrig är för svag för att träna upp styrka.

Du bygger upp både rörlighet och styrka över tid. Yogan bjuder in till att lära känna dig själv, på flera plan. Till din hjälp har du medveten andning och koncentration som vänder uppmärksamheten mot dig själv.

Hjärtligt välkommen!

Klasserna leds av YogaMarika, erfaren yogalärare och PT, samt Pål Török, yogalärare och triathloncoach.