Kommunikologcenter | Neuromotorisk stimulering
749
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-749,page-child,parent-pageid-202,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Neuromotorisk stimulering

För att bidra till att du ska fungera så optimalt som möjligt erbjuder vi neuromotorisk stimulering. Det kan liknas med massage i ett mycket långsamt tempo, en skillnad är att du har kläder på dig.

Din kropp består av många olika system som alla har sin funktion och rytm. När varje system fungerar var för sig och i samspel med varandra är systemet i balans. Det neuromotoriska underlaget stimuleras av långsamma rörelser och består av balans mellan den inre och yttre muskulaturen, balans mellan hjärnans delar och nervsystemets kvalitet.

 

För vem?

Neuromotorisk stimulering passar de allra flesta. De som upplever något tecken på obalans i sitt system får ofta fina resultat av stimuleringen. Med obalans menar vi t.ex. stress, värk, oro, koncentrationssvårigheter, trötthet, depression och andra sjukdomstillstånd.

Vi som erbjuder Neuromotorisk stimulering är:

 

Suss Björklund, 0736-551 558, suss@congruence.se

Perita Lundblad, 070-493 86 28, perita@motiverum.se