Kommunikologcenter | Partners
214
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-214,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Partners

Partners är dem som vi har ett längre samarbete med här i våra lokaler. 

Sjöstadens Yoga

Välkommen till oss på Sjöstadens Yoga, Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr, i Hammarby Sjöstad. Detta är ditt lilla, personliga yogaställe i Hammarby Sjöstad. Vi har yogaklasser och workshops i fina lokaler med härlig utsikt.

Hit kommer du som du är, van eller ovan. Vi erbjuder klasser som går att anpassa efter din förmåga. Man är aldrig för stel för yoga, precis som man aldrig är för svag för att träna upp styrka.

Läs mer här www.sjostadensyoga.se

 

babygruppen

Babygruppen

Babygruppen erbjuder profylaxkurser på Centret.

www.babygruppen.se

 

Yoga med Märta

Allmänt om yoga med Light In Sight

– Yoga i olika former; Hatha yoga, dynamisk yoga, Globalyoga med flow, Yin yoga, lugn yoga med fokus på andning (pranayama) och meditation.

– PT Yoga – Skräddarsydda program för dig, din arbetsplats och företag.

– Andning – dess (naturliga) funktion samt tekniker (Pranayama) kopplat till djupandning, röst och tal, koncentration och avslappning.

– Yoga för alla, vid fysisk och intellektuell funktionsnedsättning,

Klasser, workshops, privatlektioner och grupper utformas utifrån kunders önskemål och behov. Önskar du förslag på ett upplägg eller har frågor om yogan; hör av dig så hittar vi bästa lösningen för dig/er. Det går bra att boka en privat yogatimme för enskild person eller grupp, exempelvis unna dig en enskild klass där du kan fråga och fördjupa yogan utifrån dina förutsättningar, friskvårdsdag för ert företag, eller en yogatimme för möhippan.

Läs mer här www.lightinsight.se