Kommunikologcenter | Partners
214
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-214,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Partners

Partners är dem som vi har ett längre samarbete med här i våra lokaler. 

Sjöstadens Yoga

Välkommen till oss på Sjöstadens Yoga, Hammarby Fabriksväg 25, 8 tr, i Hammarby Sjöstad. Detta är ditt lilla, personliga yogaställe i Hammarby Sjöstad. Vi har yogaklasser och workshops i fina lokaler med härlig utsikt.

Hit kommer du som du är, van eller ovan. Vi erbjuder klasser som går att anpassa efter din förmåga. Man är aldrig för stel för yoga, precis som man aldrig är för svag för att träna upp styrka.

Läs mer här www.sjostadensyoga.se

 

babygruppen

Babygruppen

Babygruppen har valt att hålla profylaxkurser på Centret

www.babygruppen.se

 

True workout

Vi tror att Frihet är att leva utan begränsningar. Vi är också övertygade att träning bygger mer än bara vår fysik, det bygger också var och en av oss, vår självkänsla, vårt självbestämmande och vår frihet. Vi tror att en god hälsa och en stark fysik tillåter oss att uppleva och utmana livet men det förbereder oss också när livet utmanar oss.

www.trueworkout.se