Kommunikologcenter | Partners
214
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-214,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Partners

Partners är dem som vi har ett längre samarbete med här i våra lokaler. 

babygruppen

Babygruppen

Babygruppen erbjuder regelbundet sina uppskattade profylaxkurser här hos oss.

www.babygruppen.se

 

Seminariegruppen

Vi är glada att samarbeta med Seminariegruppen och därmed kunna erbjuda förmånliga erbjudanden till våra kunder och medlemmar.

Och självklart får du som är kund hos Seminariegruppen fina erbjudanden hos oss.

www.seminariegruppen.se

 

Seminariegruppen arrangerar öppna & slutna inspirationsföreläsningar med några av Sveriges bästa föreläsare.

Yoga med Märta

Allmänt om yoga med Light In Sight

– Yoga i olika former; Hatha yoga, dynamisk yoga, Globalyoga med flow, Yin yoga, lugn yoga med fokus på andning (pranayama) och meditation.

– PT Yoga – Skräddarsydda program för dig, din arbetsplats och företag.

– Andning – dess (naturliga) funktion samt tekniker (Pranayama) kopplat till djupandning, röst och tal, koncentration och avslappning.

– Yoga för alla, vid fysisk och intellektuell funktionsnedsättning,

Klasser, workshops, privatlektioner och grupper utformas utifrån kunders önskemål och behov. Önskar du förslag på ett upplägg eller har frågor om yogan; hör av dig så hittar vi bästa lösningen för dig/er. Det går bra att boka en privat yogatimme för enskild person eller grupp, exempelvis unna dig en enskild klass där du kan fråga och fördjupa yogan utifrån dina förutsättningar, friskvårdsdag för ert företag, eller en yogatimme för möhippan.

Läs mer här www.lightinsight.se

 

Sjöstadens Yoga

Läs mer här www.sjostadensyoga.se