Kommunikologcenter | Systemisk Coachutbildning
1145
page-template-default,page,page-id-1145,page-child,parent-pageid-1141,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Utbildning i Kommunikologi

med specialinriktning

Systemisk Coach

 

En utbildning i tiden - för en bättre framtid

För vem

Utbildningen är för dig som på något sätt redan idag coachar, assisterar, vägleder andra människor t.ex. pedagoger, instruktörer, ledare, chefer, föräldrar. Och för dig som är nyfiken på och har en önskan om att på något sätt hjälpa andra människor att må och fungera bra.

 

Systemisk förståelse och uppmärksamhet

 

Vi tar utgångspunkt i att helheten påverkar oss människor. Dåtid, nutid, framtid, vad vi äter, hur vi rör oss, våra tankar, vem vi umgås med, vart vi bor och mycket annat. Allt kan påverka oss.

Innehållet i utbildningen bidrar till en förståelse för att alla människor är unika och att vi behöver ta utgångspunkt i just den människa vi har framför oss när vi coachar, till skillnad från att utgå från en specifik modell eller metod. Du får träna på att coacha flexibelt och precist inför varje individ, grupp och situation.

Innehåll

Systemisk Coachutbildning är utbildning i Kommunikologi och innehåller sex utbildningsmoduler i Kommunikologi – Intermediate level.

Kommunikologi är ett kunskapsområde inom förändrings-och utvecklingsprocesser. 

 

Utöver utbildningsmoduler i Kommunikologi, fördjupning genom filtrering (analys) och träning på:

  • Coachning

Praktisk träning att ta utgångspunkt i hur helheten påverkar oss människor och att varje människa och varje tillfälle är unikt när vi coachar.

  • Näring, rörelse, vila

En övergripande genomgång om näring, rörelse och vila.

  • Praktiskt arbete

Eget hemarbete som består av att genomföra ett antal coachningar och filtreringsarbeten.

  • Individuell coachning

Ett antal tillfällen där du som student får individuell coachning av din handledare.

Vår pedagogik

För att ge förutsättning till ett effektivt lärande så varierar vi våra pedagogiska aktivitetsramar under utbildningen. Några exempel på aktiviteter är föreläsningar, demonstrationer, analys/filtrering, träning med handledning, erfarenhetsutbyte och reflektion.

Jag brinner för att jobba med människor som vill må bättre. Därför har jag valt att utbilda mig till kommunikolog och systemisk coach. Jag möter alldeles för många idag som mår dåligt och det får vara slut på det nu. Systemisk Coachutbildning är en utbildning i tiden för en bättre framtid.

Christel Johansson, Kommunikolog, Personlig tränare och Systemisk Coach-student.

Utbildningsdatum och innehåll

 

-Utbildningsstart 16 januari 2018

-Modul I, 17-21 januari

-Modul II, 5-9 februari

-Modul III, 28 februari – 4 mars

-Modul IV, 19–23 mars

-Individuell coachning under perioden februari-april

-Coachning 1, 5-6 april

-Modul Pedagogik, 25-29 april

-Modul Filter, 14-18 maj

-Näring/Rörelse/Vila, 31 maj – 3 juni

-Coachning 2, 14 juni

-Avslut, 15 juni

Pris

45 000 kr (vi erbjuder delbetalning).

 

Ansökan

Skicka din ansökan med en kort beskrivning av vem du är och varför du vill delta på utbildningen till: info@kommunikologcenter.se