Kommunikologcenter | Ledarskapsutbildning
1268
page-template-default,page,page-id-1268,page-child,parent-pageid-1141,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Programstart 26 mars

RESTART 

För dig som har mindre kraft än du önskar.

 

Om utbildningen 

Vi på Kommunikologcenter möter och hjälper dagligen människor som har mindre kraft än de önskar och behöver. För att kunna hjälpa fler så utvecklar vi nu ett utbildningsprogram. Innehållet i programmet ska bidra till en ökad förståelse för dina egna beteenden – vad som ger och tar kraft, kunskap och redskap till att kunna återskapa kraft och balans, samt en medvetenhet om hur du önskar ha det och vad du behöver göra för att skapa det du önskar.

Innehåll och omfattning

Programmet sträcker sig över ett halvår. Syftet med den omfattningen är att det ska finns tid både att tillgodogöra sig ny kunskap och förståelse, samt tid till att integrera och genomföra värdefull förändring.

Aktiviteter:

  • Föreläsningar och workshops
  • Individuell coachning
  • Rörelseträning och andningsträning
  • Grupparbeten och reflektion
  • Introduktion till Kommunikologi
Kommunikologcenter och Kommunikologi har för mig bidragit till att jag kom ur min utmattning, fick livsglädje och lust till livet igen.
Tillsammans med mina tidigare erfarenheter och kunskaper har det nya jag lärt mig där hjälpt mig på vägen att bli den jag vill vara. Mina varmaste rekommendationer går till teamet på Kommunikologcenter om du eller någon du känner behöver göra ett ett kraftval för att komma ur en ond spiral, en Restart kanske?

Åsa Björkedal.

Datum och upplägg 

26 mars = Programstart

v.13-24 = Gruppträffar varje vecka

11-15 april = Introduktion till Kommunikologi

31 maj-2 juni = Näring, rörelse, vila – fördjupning

v.33-40 = Gruppträffar varannan vecka

Individuell coachning löpande under programmet.

Pris

22 500 kr (vi erbjuder delbetalning).

Anmälan

Skicka din anmälning till: info@kommunikologcenter.se