Kommunikologcenter | Restart
2472
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2472,page-child,parent-pageid-199,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Restart

Teamet på Kommunikologcenter har bidragit till att jag kom ur min utmattning, fick livsglädje och lust till livet igen. Tillsammans med mina tidigare erfarenheter och kunskaper har det nya jag lärt mig på centret hjälpt mig på vägen att bli den jag vill vara. Mina varmaste rekommendationer går till teamet på Kommunikologcenter om du eller någon du känner behöver göra ett ett kraftval för att komma ur en ond spiral, en Restart kanske?

Åsa Björkedal.

Individuella program

För dig som vill ha mer kraft

Vi vill att du får den hjälp, den kunskap och de redskap du behöver just nu. Därför erbjuder vi RESTARTaktiviteter. Innehållet i aktiviteterna ska bidra till en ökad förståelse för dina egna beteenden – vad som ger och tar kraft, kunskap och redskap till att kunna återskapa kraft och balans, samt en medvetenhet om hur du önskar ha det och vad du behöver göra för att skapa det du önskar.

 

Ditt RESTARTprogram ska kunna ge dig ny kunskap och förståelse, samt tid till att integrera och genomföra värdefull förändring. Det ska kunna vara flexibelt och precist efter dina önskemål och behov.

 

  • Individuell coachning
  • Rörelseträning och andningsträning
  • Introduktion till Kommunikologi
  • Möjlighet att delta på föreläsningar

 

Datum: När du behöver, vill och kan.

RESTARTledare: Vem du träffar beror på dina behov och ditt önskade program. Du kan kika på ”om oss” för att se och läsa om oss som arbetar på centret.

Pris: Beror på omfattning av vad du önskar att ditt program ska innehålla.

För mer info och anmälan: info@kommunikologcenter.se

Grupp program

För dig som vill ha mer kraft

Vi på Kommunikologcenter möter och hjälper dagligen människor som har mindre kraft än de önskar och behöver. För att kunna hjälpa fler så erbjuder vi nu RESTARTgrupper. Innehållet i gruppprogrammen ska bidra till en ökad förståelse för dina egna beteenden – vad som ger och tar kraft, kunskap och redskap till att kunna återskapa kraft och balans, samt en medvetenhet om hur du önskar ha det och vad du behöver göra för att skapa det du önskar.

 

Programmet ska ge dig ny kunskap och förståelse, samt tid till att integrera och genomföra värdefull förändring. Det ska kunna vara flexibelt och precist efter dina önskemål och behov.

 

  • Gruppträffar mer föreläsning, reflektion, praktisk träning
  • Individuell coachning
  • Rörelseträning och andningsträning
  • Introduktion till Kommunikologi

 

Datum: Under planering

RESTARTledare: 

Pris: 

För mer info och anmälan: info@kommunikologcenter.se

 

Wknd´s

En dag med syfte att RESTARTA dig!

Iklädd sköna kläder SlowStartar vi dagen på varsin matta i rörelserummet. Vi fortsätter med reflekterande och inspirerande RESTARTANDE övningar, schyssta mellanmål och mer rörelseträning.

Om det är något du tänker att du behöver och är nyfiken på så är du välkommen att höra av dig.

Datum: 9 juni

RESTARTledare: Suss Björklund 

Pris: 750 kr

För mer info och anmälan: info@kommunikologcenter.se

 

Resor

Äntligen lanserar vi RESTARTresor!

Resor med syfte att kraftsamla, balansera och ha det riktigt jäkla bra.
Första resan är planerad att genomföras i närheten av Malaga i Spanien.

Förhandsboka gärna en intresseanmälan till en av de 16 exklusiva platser vi har på den första resan. Intresseanmälan är inte bindande.

Mer information kommer…

Datum: 10-14 oktober 2018

RESTARTledare: Amelie Larson och Suss Björklund 

Pris: Under uträkning…

För mer info och anmälan: suss@congruence.se