Kommunikologcenter | Coachning
309
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-309,page-child,parent-pageid-199,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Coachning

Behöver du coachning eller ett utvecklande mentorskap? Är din organisation i behov av assistans för att förbättra er kommunikation, uppnå era mål eller utveckla ert ledarskap? Behöver ni inspiration och kraft att ta nästa steg? Våra coacher har lång erfarenhet både av att själva arbeta som chefer, samt att coacha chefer och medarbetare till att må och prestera bättre.

 

Suss Björklund – grundare av Kommunikologcenter. certifierad kommunikolog och hälsopedagog. Verksam som utbildare i Kommunikologi, föreläsare och coach. Arbetar även med förändringsprocesser i organisationer. 20 års erfarenhet av att arbeta i olika ledningsfunktioner i inom tränings- och hälsobranschen. Bland annat delaktig i att utveckla nordens största träningskedja. Hela tiden med en tydlig drivkraft att bidra till att hjälpa fler att må bättre.
suss@congruence.se, 073-655 15 58

 

Pia Ståhl – IntentionSweden och Skandinaviska Förändringsledarna. Med en mångårig bakgrund som chef och ledare i flera olika branscher, erfarenhet som intern konsult inom organisation- och teamutveckling, lång erfarenhet som mentor till ledare från Executive management till linjechefer, utbildad i faciliterande ledarskap av UK baserade Questions of Difference och är Certifierad Kommunikolog. Verksam som föreläsare, mentor och moderator.
pia.stahl@intentionsweden.se, 070-222 72 71