Kommunikologcenter | Om oss
584
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-584,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Vår dröm har blivit verklighet

Vi erbjuder en miljö och ett sammanhang där du kan trivas, vilja vara en del av och där det finns möjlighet till utveckling för att må och fungera bra.

Mitt i lokalen finns vår lounge där du kan njuta av en kopp kaffe, ha kreativa möten, arbeta eller bara vara en stund.

Vår dröm - vårt center
Pia Larsson

Pia Larsson

Medlemskommunikation och evenemang

Pia är fenomenal på att skapa goda tillstånd och därför är det en självklarhet att hon är med och arrangerar de flesta evenemang som anordnas hos oss. Med sin bakgrund av att äga och driva restaurang, arbeta som chef i olika företag, med sin förmåga att få mycket gjort på kort tid och samtidigt få människor runt henne att må bra gör henne till en viktig person hos oss.

Suss Björklund

Suss Björklund

VD, aktivitetsutveckling och marknadsföring

Det är utifrån Suss idé och dröm centret har utvecklats. I över 20 år har Suss arbetat med en tydlig drivkraft att hjälpa fler att må bra. Med denna drivkraft var hon med och utvecklade Nordens idag största träningsföretag. Alltid fokus på att göra skillnad, tydliggöra och förbättra. På centret möter du henne framförallt som utbildare och coach.

0736-551 558

Teija Bervokk

Teija Bervokk

Drift och försäljning

Teija är nytillskottet av delägare i centret. Med sin härliga personlighet, sitt finska ursprung, sin idrottsbakgrund och en lång erfarenhet av att arbete med stora projekt i olika branscher så ser vi fram emot ny fart och utveckling på centret tillsammans med henne. Teija arbetar även som medicinsk massageterapeut på centret.

0761-636 358

På centret jobbar:

Jenny Bergström – JBI for life AB

Jenny Bergström – JBI for life AB

Personligare träning och massage.

Certifierad personlig tränare, idrottsmassör och kommunikologistudent med tidigare karriär som elitidrottare. Specialitet utomhusträning. Fokus och personligt engagemang läggs på dig som vill utmanas, utvecklas och inspireras under din träning.

jbiforlife1982@gmail.com

070 – 844 95 99

Perita Lundblad

Perita Lundblad

Personligare träning och neuromotorisk stimulering.

Perita har arbetat med människor inom träning och friskvård i många år, alltifrån Gruppträning till Personlig Träning. Däremellan har hon också haft andra tjänster i varierande branscher, vars erfarenheter av kommunikation med medarbetare, fick henne att vilja fördjupa sig inom hälsa ur ett helhetsperspektiv.

Utbildad till Hälsopedagog vid GIH, personlig tränare och certifierad Kommunikolog.

perita@motiverum.se

070-4938628

Pia Ståhl

Pia Ståhl

Coachning, mentorskap och utbildare.

Pia har en mångårig bakgrund som chef och ledare i flera olika branscher, erfarenhet som internkonsult inom organisation- och teamutveckling, har lång erfarenhet som mentor till ledare från linjechefer till Executive management, är utbildad i faciliterande ledarskap av UK baserade Questions of Difference och är Certifierad Kommunikolog.

2011 var hon semifinalist i Årets Ledarutvecklare.

ÅRETS MENTOR 2016, Almi Stockholm

pia50stahl@gmail.com

070-222 72 71

Micael Larsen

Micael Larsen

Akupressör och franchisetagare hos True Workout

 

micael.larsen@afmnordic.se

070-2437963

Nmbers

Nmbers

Vi skapar trygghet för våra kunder.

En redovisningsbyrå som satsar på att effektivisera och skapa ett bättre flöde för våra kunder genom digitalisering och tydlighet. Våra tjänster är redovisning, deklarationer, bokslut, årsredovisningar, bolagsbildning och rådgivning inom ekonomi.

Kontaktuppgifter:

daniel@nmbers.se

0763-942272

Följ oss på Instagram @kommunikologcenter