Kommunikologcenter | Om oss
584
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-584,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Vår dröm har blivit verklighet

Vi erbjuder en miljö och ett sammanhang där du kan trivas, vilja vara en del av och där det finns möjlighet till utveckling för att må och fungera bra.

Mitt i lokalen finns vår lounge där du kan njuta av en kopp kaffe, ha kreativa möten, arbeta eller bara vara en stund.

Vår dröm - vårt center
Pia Larsson

Pia Larsson

Medlemskommunikation och evenemang

Pia är fenomenal på att skapa goda tillstånd och därför är det en självklarhet att hon är med och arrangerar de flesta evenemang som anordnas hos oss. Med sin bakgrund av att äga och driva restaurang, arbeta som chef i olika företag, med sin förmåga att få mycket gjort på kort tid och samtidigt få människor runt henne att må bra gör henne till en viktig person hos oss.

Suss Björklund

Suss Björklund

VD, aktivitetsutveckling och marknadsföring

Det är utifrån Suss idé och dröm centret har utvecklats. I över 20 år har Suss arbetat med en tydlig drivkraft att hjälpa fler att må bra. Med denna drivkraft var hon med och utvecklade Nordens idag största träningsföretag. Alltid fokus på att göra skillnad, tydliggöra och förbättra. På centret möter du henne framförallt som utbildare och coach.

0736-551 558

Teija Bervokk

Teija Bervokk

Platsansvarig för lokal och drift

Teija har alltid varit nyfiken på förändring och trivs bäst med att kunna inspirera, vägleda och stötta människor i livet. Att vara en del av Kommunikologcenter ger möjligheten att hitta spännande vinklar till förståelse för det som aktuellt, att välja nya och kanske lite annorlunda vägar till att komma framåt. Arbetar även som coach, medicinsk massageterapeut och med träning i olika former.

0761-636 358

På centret jobbar:

Jenny Bergström – JBI for life AB

Jenny Bergström – JBI for life AB

Personligare träning och massage.

Certifierad personlig tränare, idrottsmassör och kommunikologistudent med tidigare karriär som elitidrottare. Specialitet utomhusträning. Fokus och personligt engagemang läggs på dig som vill utmanas, utvecklas och inspireras under din träning.

jbiforlife1982@gmail.com

070 – 844 95 99

Perita Lundblad

Perita Lundblad

Personligare träning och neuromotorisk stimulering.

Perita har arbetat med människor inom träning och friskvård i många år, alltifrån Gruppträning till Personlig Träning. Däremellan har hon också haft andra tjänster i varierande branscher, vars erfarenheter av kommunikation med medarbetare, fick henne att vilja fördjupa sig inom hälsa ur ett helhetsperspektiv.

Utbildad till Hälsopedagog vid GIH, personlig tränare och certifierad Kommunikolog.

perita@motiverum.se

070-4938628

Pia Ståhl

Pia Ståhl

Coachning, mentorskap och utbildare.

Pia har en mångårig bakgrund som chef och ledare i flera olika branscher, erfarenhet som internkonsult inom organisation- och teamutveckling, har lång erfarenhet som mentor till ledare från linjechefer till Executive management, är utbildad i faciliterande ledarskap av UK baserade Questions of Difference och är Certifierad Kommunikolog.

2011 var hon semifinalist i Årets Ledarutvecklare.

ÅRETS MENTOR 2016, Almi Stockholm

pia50stahl@gmail.com

070-222 72 71

Joakim Eriksson

Joakim Eriksson

Massage och personlig träning.

Joakim är certifierad massageterapeut, hälsopedagog, personlig tränare och kommunikolog. Just nu går han fjärde året på Osteopatskolan SCOM för att bli Osteopat. (Manuell behandlingsform med ett systemiskt synsätt på kroppen m a o organ, muskler, vätskor, nerver, skelett).

Med stor passion för förändringsarbete och hälsa så delar han glatt med sig av sina breda erfarenheter. Ledord som engagemang, flexibilitet och nyfikenhet genomsyrar allt han tar sig an.

 

Behandlingsbeskrivning:

Joakim ger en massagebehandling som är individanpassad och utgår från ett helhetstänkande. Djupt behandlande eller avslappnande och allt däremellan. Beroende på vad individen behöver kan behandlingen inkludera massage, stretch, träning, kost och träningsråd.

070-7478368

Stina Furn

Stina Furn

Utbildad Osteopat.

stina.furn@gmail.com

Veronica Svarvar

Veronica Svarvar

Personlig träning i Pilates. Vi når tillsammans ditt mål för en stark, smidig välmående kropp i balans. Använder oss av Pilates Reformer maskin, bollar, gummiband och andra probs.

Veronica är certifierad i New York 2013 i STOTT Pilates via Merrithew Health and Fitness.  Mat & Reformer alla nivåer. ISP, specialutbildning för klienter med skador eller andra unika behov  som kräver skräddarsydd personlig träning. Undervisar olika format i gruppträning.

”I beleives that health is mental,physical and emotional. My mission is to get you in a ”steady state”. The love of movement helps to create a life incorperating wellness.”

svarvarpilates@gmail.com