Kommunikologcenter | Om oss
584
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-584,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Vår dröm har blivit verklighet

Vi erbjuder en miljö och ett sammanhang där du kan trivas, vilja vara en del av och där det finns möjlighet till utveckling för att må och fungera bra.

Mitt i lokalen finns vår lounge där du kan njuta av en kopp kaffe, ha kreativa möten, arbeta eller bara vara en stund.

Vår dröm - vårt center
Pia Larsson

Pia Larsson

Medlemskommunikation och evenemang

Pia är fenomenal på att skapa goda tillstånd och därför är det en självklarhet att hon är med och arrangerar de flesta evenemang som anordnas hos oss. Med sin bakgrund av att äga och driva restaurang, arbeta som chef i olika företag, med sin förmåga att få mycket gjort på kort tid och samtidigt få människor runt henne att må bra gör henne till en viktig person hos oss.

Suss Björklund

Suss Björklund

Grundare, utbildning och aktivitetsutveckling

Det är utifrån Suss idé och dröm centret har utvecklats. I över 20 år har Suss arbetat med en tydlig drivkraft att hjälpa fler att må bra. Med denna drivkraft var hon med och utvecklade Nordens idag största träningsföretag. Alltid fokus på att göra skillnad, tydliggöra och förbättra. På centret möter du henne framförallt som utbildare och coach.

0736-551 558

Teija Bervokk

Teija Bervokk

Platsansvarig för lokal och drift

Teija har alltid varit nyfiken på förändring och trivs bäst med att kunna inspirera, vägleda och stötta människor i livet. Att vara en del av Kommunikologcenter ger möjligheten att hitta spännande vinklar till förståelse för det som aktuellt, att välja nya och kanske lite annorlunda vägar till att komma framåt. Arbetar även som coach, medicinsk massageterapeut och med träning i olika former.

0761-636 358

På centret jobbar:

Jenny Bergström – JBI for life AB

Jenny Bergström – JBI for life AB

Personligare träning och massage.

Certifierad personlig tränare, idrottsmassör och kommunikologistudent med tidigare karriär som elitidrottare. Specialitet utomhusträning. Fokus och personligt engagemang läggs på dig som vill utmanas, utvecklas och inspireras under din träning.

jbiforlife1982@gmail.com

070 – 844 95 99

Perita Lundblad

Perita Lundblad

Personligare träning och neuromotorisk stimulering.

Perita har arbetat med människor inom träning och friskvård i många år, alltifrån Gruppträning till Personlig Träning. Däremellan har hon också haft andra tjänster i varierande branscher, vars erfarenheter av kommunikation med medarbetare, fick henne att vilja fördjupa sig inom hälsa ur ett helhetsperspektiv.

Utbildad till Hälsopedagog vid GIH, personlig tränare och certifierad Kommunikolog.

perita@motiverum.se

070-4938628

Stina Furn

Stina Furn

Utbildad Osteopat.

stina.furn@gmail.com

Osteopatisk medicin bygger på att kroppen har en självläkande förmåga och att kroppen är en enhet där alla delar hänger samman och påverkar varandra. Det är en behandlingsform som eftersträvar att ta in hela människan där det fysiska, emotionella och mentala ingår. När du går första gången ställer därför osteopaten många frågor och du får möjlighet att berätta grundligt om det du söker för. Under behandlingen görs en hållnings- och rörelseanalys, en neurologisk- och systemisk undersökning samt specifik palpation.

Osteopaten behandlar alla vävnadslager – tex leder, muskler, hinnor, nerver, cirkulation och inre organ. Alla vävnader i kroppen behöver utrymme, blodcirkulation och nervförsörjning för att självläkning ska vara möjlig. Målet är att hitta de bakomliggande orsakerna till varför besvär uppstår.

Osteopati är en manuell medicin vilket betyder att händerna används som redskap i diagnos och behandling. Behandlingen anpassas efter vad du behöver och efterfrågar. Många olika behandlingstekniker används där vissa är mer fysiska och dynamiska medan andra är mjukare och subtilare. Osteopaten kan ge råd gällande träning, kost, ergonomi, stresshantering och behov av annan behandling eller vård.

Generellt ger osteopatisk behandling en bättre cirkulation, en mer avslappnad andning och en ökad kroppskännedom – en bra grund för självläkning.

 

Du kan tex få hjälp med:

  • Muskel- och ledbesvär
  • Huvudvärk och andra spänningstillstånd
  • Stress och utmattning
  • Andningsproblematik
  • Mag- och tarmbesvär
  • Graviditetsrelaterade besvär
  • Bruxism – gnissla och pressa tänder

Joakim Eriksson

Joakim Eriksson

Massage och personlig träning.

Joakim är certifierad massageterapeut, hälsopedagog, personlig tränare och kommunikolog. Just nu går han fjärde året på Osteopatskolan SCOM för att bli Osteopat. (Manuell behandlingsform med ett systemiskt synsätt på kroppen m a o organ, muskler, vätskor, nerver, skelett).

Med stor passion för förändringsarbete och hälsa så delar han glatt med sig av sina breda erfarenheter. Ledord som engagemang, flexibilitet och nyfikenhet genomsyrar allt han tar sig an.

 

Behandlingsbeskrivning:

Joakim ger en massagebehandling som är individanpassad och utgår från ett helhetstänkande. Djupt behandlande eller avslappnande och allt däremellan. Beroende på vad individen behöver kan behandlingen inkludera massage, stretch, träning, kost och träningsråd.

070-7478368