Kommunikologcenter | Om oss
584
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-584,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Vår dröm har blivit verklighet

Vi erbjuder en miljö och ett sammanhang där du kan trivas, vilja vara en del av och där det finns möjlighet till utveckling för att må och fungera bra.

Mitt i lokalen finns vår lounge där du kan njuta av en kopp kaffe, ha kreativa möten, arbeta eller bara vara en stund.

Vår dröm - vårt center
Pia Larsson

Pia Larsson

Medlemskommunikation och evenemang

Pia är fenomenal på att skapa goda tillstånd och därför är det en självklarhet att hon är med och arrangerar de flesta evenemang som anordnas hos oss. Med sin bakgrund av att äga och driva restaurang, arbeta som chef i olika företag, med sin förmåga att få mycket gjort på kort tid och samtidigt få människor runt henne att må bra gör henne till en viktig person hos oss.

070-989 50 11

Suss Björklund

Suss Björklund

VD, aktivitetsutveckling och marknadsföring

Det är utifrån Suss idé och dröm centret har utvecklats. I över 20 år så har Suss arbetar med en tydlig drivkraft att hjälpa fler att må bra. Med denna drivkraft var hon med och utvecklade nordens idag största träningsföretag. Alltid fokus på att tydliggöra, förbättra och göra skillnad. På centret möter du henne framförallt som utbildare och coach.

0736-551 558

Teija Bervokk

Teija Bervokk

Drift och försäljning

Teija är nytillskottet av delägare i centret. Med sin härliga personlighet, sitt finska ursprung, sin idrottsbakgrund och en lång erfarenhet av att arbete med stora projekt i olika branscher så ser vi fram emot ny fart och utveckling på centret tillsammans med henne. Teija arbetar även som medicinsk massageterapeut på centret.

0761-636 358

På centret jobbar:

Jenny Bergström – JBI for life AB

Jenny Bergström – JBI for life AB

jbiforlife1982@gmail.com

070 – 844 95 99

Certifierad personlig tränare, idrottsmassör och kommunikologistudent med tidigare karriär som elitidrottare. Specialitet utomhusträning. Fokus och personligt engagemang läggs på dig som vill utmanas, utvecklas och inspireras under din träning.

 

Pia Ståhl

Pia Ståhl

pia50stahl@gmail.com

070-222 72 71

Coachning, mentorskap och utbildare.

Micael Larsen

Micael Larsen

micael.larsen@afmnordic.se

070-2437963

Akupressör och franchisetagare hos True Workout

Rebecca Krantz

Rebecca Krantz

Rebecca Krantz

hej@rebeccakrantz.se 0709-62 62 90

0709-62 62 90

Personlig träning, coachning och lunchklassen Soma Move.

För mig är du unik. I dig finns all kraft och mod till att skapa ditt eget bättre välmående. Jag hjälper dig gärna hitta dit.

Jag är utbildad personlig tränare med fokus på att se helheten; andning, rörlighet och funktion i din kropp, i kombination med det liv du lever och vill leva. Jag är även student inom Systemisk Coach och Kommunikologi.

www.rebeccakrantz.se

Nmbers

Nmbers

En redovisningsbyrå som satsar på att effektivisera och skapa ett bättre flöde för våra kunder genom digitalisering och tydlighet. Våra tjänster är redovisning, deklarationer, bokslut, årsredovisningar, bolagsbildning och rådgivning inom ekonomi.

Vår intention är att skapa förtroende, trygghet och professionalism för våra kunder.

 

Daniel Fagerberg, 0763-94 22 72, daniel@nmbers.se

 

www.cvekonomi.se

Följ oss på Instagram @kommunikologcenter