Kommunikologcenter | Lokaler
204
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-204,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Hyr vår utbildningssal och vår fina lounge för nästa kurs, konferens eller event.

Konferensarrangemang

Om ni vill ha hjälp med att planera er konferens, kick-off eller ett annat arrangemang så hjälper vi gärna till. Vi är bra på att skapa goda tillstånd och välplanerade aktiviteter.

Vi kan hjälpa er med allt ifrån själva konferensupplägget till att bidra med inslag i ert program och agera konferensvärdinna.

Hyr lokalen

Vill du hyra våra lokaler för möten, kurser eller andra aktiviteter, så finns den möjligheten. Vi har en rymlig utbildningssal på 100m2 med utsikt över större delar av Stockholm, ett rörelserum med möjlighet till olika träningsaktiviteter och en lounge med miljö och möbler som bidrar till sköna tillstånd.

Hör av dig för att få mer detaljer och boka ett besök hos oss.

Maila på info@kommunikologcenter.se

Utbildningssalen

Vår fina och rymliga utbildningssal har en flexibel möblering med olika möjligheter till att stå eller sitta för maximal inlärning och koncentration.  Allt för att så många som möjligt ska trivas och vilja vara hos oss.

Maila info@kommunikologcenter.se för mer uppgifter, eller ring 08-462 90 33

Rörelserum

Detta är den perfekta lokalen för yoga, långsam rörelseträning och olika former av träning i små grupper. Genom fönster i lokalen kan du följa årstiderna på trädtopparna och även se en av Stockholms slalombackar, Hammarbybacken.

Behandlingsrum

Alla rum är uthyrda.

Vill du prata lokaler?

info@kommunikologcenter.se