Kommunikologcenter | Evenemang
904
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-904,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Evenemang

Informationsträff

om våra utbildningar: Systemisk coachutbildning, Systemisk Ledarskapsutbildning och utbildning i Kommunikologi 

 

 

Du får information om bakgrund, syfte, upplägg och vilken kompetens utbildningarna leder fram till. Självklart ska vi också svara på de frågor du har om utbildningarna.

 

Datum: Lördagen den 5 maj

Tid: kl. 10.00-11.30

Pris: Kostnadsfritt och vi bjuder på kaffe/te

Anmälan: info@kommunikologcenter.se

Hur svårt kan det vara att må bra?

Välkomna till en kväll fylld med inspiration och kunskap kring välmående när det gäller kost, kommunikationsmönster och rörelse. Lyssna på Peter Nilsson, Torgny Steen och Jill Holmström som delar med sig av sina erfarenheter och värdefulla tips.
 
Plats: Kommunikologcenter Sjöstaden, Hammarby Fabriksväg 25
Investering: 395 kr/pers
Anmälan: info@kommunikologcenter.se
Sista anmälan: 1 maj
 
Kvällens innehåll:
16.30-17.00: Mingel
 
17.00-17.45: Peter Nilsson
”Hur svårt kan det vara att må bra? – Lärdomar om att leva livet ”ännu mer” och vara ”lycklig”.
 
Peter Nilsson har arbetat i 20 år med kommunikation och förändring på individnivå och i organisationer och har skrivit 3 st böcker om förändring, kommunikation och välmående varav den senaste ”Hur svårt kan det vara att må bra?” kom ut 2016. Bland kunderna märks Scania, SEB, SHB, Carlsberg, Räddningstjänsten, Academedia, div kommuner, Pensionsmyndigheten, Idrottsföreningar, mfl.
 
18.00-18.45: Torgny Steen
”Lust, rörelse och ledarskap – livsfilosofi för att leva, jobba och utvecklas energi- och resultatsmart”.
Torgny är sälj-, projekt- och företagsledaren från media- och mötesindustrin (Aftonbladet, IDG Sweden, Riksmedia, Sydsvenskan) som med smarta rörelser räddade ett av familjens fyra barn från utanförskap i lärande och skolan. För att hjälpa fler familjer till liknande resultat började han föreläsa, startade CreativeChildren:Camp® samt skrev boken ”18 smarta rörelser – stärk din hjärna, må bra och nå dina mål. Torgny arbetar idag för energi- och resultatsmart individ- och affärsutveckling.
 
18.45-19.30: Mingel
 
19.30-20.15: Jill Holmström
”Hur svårt ska det vara… att äta rätt?”
 
Ständigt florerar motsägelsefulla kostråd och det är inte konstigt att en känsla av förrvirring uppstår. Vårt basala behov av mat har blivit en stor och komplex fråga. Hur ska du veta vem du ska lita på? Vad behöver kroppens organ för att hålla dig frisk? Hur påverkar stress och oro dina organ? Vad är bra mat? Är några av frågeställningarna som kommer besvaras.
 
Jill Holmström är legitimerad dietist och licensierad personlig tränare. Hon är kostansvarig på utbildningsföretaget Safe Education och föreläser sedan 2010 för patienter på kardiologen vid Södersjukhuset i Stockholm. Hon är också en återkommande föreläsare på större idrottsevenemang samt på några av Sveriges största företag. Hon har hjälpt en rad olika elitidrottare att ta SM-, EM- och VM-guld och även fighters i världens mest prestigefyllda liga, UFC. Med konceptet “Våga ät” har hon väglett människor ur problem med stress, ångest, fetma, magproblem och metabola syndromet. Hennes filosofi är att mat ska underlätta en hälsosam vardag utan stress och ångest. Jills första bok ”Matologi” kom ut i dagarna.
 
20.15-20.30: Kommunikologcenter presenterar sig och rundar av kvällen.
 
20.30-21.00: Mingel